Stagiaires en open sollicitaties

DuneWorks staat altijd open voor stagiaires die een afstudeeropdracht of stage willen doen en mensen die een open sollicitatie willen sturen. Onderstaande geldt voor beide soorten sollicitanten.
Een werknemer van DuneWorks heeft passie voor duurzaamheid, transities, innovaties en eindgebruikers. Daarnaast bezit hij/zij over een kritische houding naar ontwikkelingen en processen; een sterk analytisch vermogen; academisch werk- en denkniveau;  uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk en zowel in het Nederlands als in het Engels. Daarnaast heeft hij/zij een inspirerende, verbindende persoonlijkheid en het talent en vermogen om in een klein en dynamisch team te werken (snel kunnen schakelen), werkzaamheden goed te plannen en zelfstandig te werken.

Ook heeft een werknemer van DuneWorks bij voorkeur aantoonbare kennis van en ervaring met design thinking en user centered design, ervaring in het energieveld (maar andere velden zijn ook relevant mits je daar met een systeemperspectief naar hebt gekeken), gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en processen en kennis van- en ervaring met projectmanagement.


Functieomschrijving
– Je verricht acquisitie werkzaamheden.
– Je werkt in een klein team.

– Je werkt aan inter- en transdisciplinaire projecten op het snijvlak van sociale wetenschappen, duurzame transities, beleid en praktijk.

– Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderzoek en opstellen van advies.

РJe leidt en/of coördineert projecten als daar gelegenheid voor is.

– Je onderhoudt frequent contact met externe partijen en vertegenwoordigt de organisatie in contacten, bijvoorbeeld op (inter-)nationale meetings en middels het verzorgen van presentaties.