SHAPE ENERGY

Op 24 april zal de Shape Energy workshop plaatsvinden in Utrecht. Als u hiervoor een uitnodiging hebt gehad, kunt u op deze pagina meer informatie vinden ter voorbereiding van de workshop. Zo hebben wij ook een kort verslag gemaakt over de problematiek achter het onderwerp van de workshop: de verduurzaming van het vastgoed van particuliere verhuurders. De samenvatting is hier te downloaden. Het verslag is op verzoek te krijgen. Verder vindt u hier de routebeschrijving naar de locatie, de factsheet over Shape Energy, de agenda, deelnemerslijst en het consentformulier. Ook kunt u hier meer informatie lezen over de resultaten van het Energieakkoord en cijfers over particuliere verhuurders in Utrecht vanuit het Programma Utrechtse Energie.

 

 

Duneworks is een van de partners van dit EU Horizon 2020 project dat 1 februari 2017 start. Het project zal een platform opzetten voor energie gerelateerde sociale wetenschappen, met als doel deze beter te integreren in beleidsvorming rondom Europees energie beleid. Storytelling zal een centrale rol gaan spelen in dit project.

Publicaties
Storytelling guidelines
Annotated Bibliography – Energy Efficiency and Using Less
Meer publicaties

Collaborative Energy Research Strategies

 

ECEEE / SHAPE Policy Seminar presentations and videos

 

Presentation Ruth Mourik ECEEE / SHAPE Policy Seminar

 

Interview Ruth Mourik ECEEE / SHAPE Policy Seminar

Meer informatie
1 pager november 2016
Website
Twitter

EU
This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 731264.